Letný zraz 2019

You are currently viewing Letný zraz 2019

Miesto:   Horská chata Limba – Skalka pri Kremnici

Termín:      7. – 9. jún 2019

Cena:         55 eur – dospelý (celý pobyt, plná penzia) – člen, 60 eur nečlen

                  35 eur – deti do 15 rokov (celý pobyt, plná penzia), 40 eur nečlen

                  deti do 3 rokov zdarma (bez nároku na lôžko)

Po roku je tu opäť Letný zraz pre členov PBEAT, ich rodinných príslušníkov a priateľov. Zdôrazňujeme rodinný a priateľský chrakter podujatia (na základe diskusie na ostatnom Valnom zhromaždení PBEAT). Z toho vyplýva aj miesto pobytu – členovia Správnej rady PBEAT zvažovali viacero destinácií a napokon navrhli Horskú chatu Limba v Skalke pri Kremnici.

Stravovanie: Raňajky sú formou švédskych stolov. Jedlo na obedy aj večere nám pripravia podľa želenia (radi by sme jedálny lístok navrhli podľa vašich predstáv). Pre rodičov s malými deťmi bude naviac k dispozícii kanvica aj sporák v kuchynke.

Ubytovanie: rozpis izieb poskytneme podľa žiadostí a počtu účastníkov v dostatočnom predstihu.

Voľný čas: Letné zrazy bývajú tradične okolo Dňa detí. Po skúsenostiach z minulých LZ sme termín posunuli na druhý júnový víkend, pretože počas 1. júna  je veľa akcií v mieste bydliska členov fanklubu.

Neprehliadnite! Aby sme pre deti dokázali pripraviť zaujímavý program, potrebujeme včas vedieť – koľko detí a v akom veku sa na LZ zúčastnia. Preto prosíme rodičov, aby záujem zúčastniť sa nahlásili čo najskôr.

Chata nám ponúka: v areáli je možné zahrať si futbal, stolný tenis, biliard. K dispozícii je sála a ozvučenie (možnosť diskotéky, zábavy), wellnes bazén, vonkajšie ohnisko so zásobou dreva. Okolitá príroda priam volá po prechádzkach a turistike.

Nechýba bar (otvorený pre nás vždy a podľa potreby), za zmienku stojí aj fakt, že je možné priniesť si na konzumáciu vlastné alkoholické aj iné nápoje 🙂

Veríme, že na rozmýšľanie a prihlásenie sa na LZ máte dostatok času. Vaše návrhy do programu LZ radi zakomponujeme (v rámci možností). Dokážme si, že sme nazaj súčasťou veľkej rodiny blaugrana  – a že je v našich silách viac, než fandenie pred televíznymi obrazovkami.

V prípade záujmu je potrebné zaregistrovať sa prostredníctvom nasledujuceho formulára a zaplatiť poplatok na náš transparentný účet číslo: IBAN: SK75 0900 0000 0050 4070 0071, a to najneskôr do 25. 5. 2019. Cenu máme garantovanú pri účasti minimálne 60 ľudí.

AKTUALIZÁCIA K 13.5.2019! – Letný zraz PBEAT – ZMENA LOKALITY

Priatelia, blíži sa termín Letného zrazu nášho fanklubu a sme naozaj radi, že záujem o stretnutie prejavilo viac ako 80 členov, ich rodinných príslušníkov a priaznivcov Barcy. 

Charakteristiku rodinného stretnutia potvrdzuje aj počet prihlásených detí. Aj preto nám veľmi záleží na tom, aby sme zabezpečili adekvátne ubytovanie, služby a program. Isto viete, že navrhované zariadenie – Chata Lodiar na Počúvadielskom jazere – začiatkom roka začali rekonštruovať a ubezpečovali nás, že do nášho Letného zrazu bude všetko hotové. Dôveruj, ale preveruj – povedali sme si a priebežne sme stav prác kontrolovali. Od februára sme tam boli osobne tri razy a vyzeralo to nádejne. Po poslednej návšteve – minulú sobotu – sme mali prísť do hotového a upresniť program. A pocity sme mali rovnako bezútešné ako po zápase s Liverpoolom. Práce zastavili, pretože uprednostnili detské tábory – podľa logiky: bývať sa tam dá – a deti sú nenáročné. A majiteľ akoby stratil pamäť (to som vám sľúbil?).

Rozhodli sme sa teda pre zmenu – a záložný plán vyšiel podľa hesla, všetko zlé je na niečo dobré. Veríme, že pochopíte a neodradí vás to od účasti na zraze.

Lokalita sa mení len o niekoľko kilometrov: Horská chata LIMBA na Skalke v Kremnici (pozrieť si môžete na www.skalkalimba.sk).

Finančné podmienky sú NEZMENENÉ!
Program bude bohatší a atraktívnejší.
Ceny pre deti (aj dospelých) budú naozaj zaujímavé.

Veríme, že zmena lokality nebude pre vás prekážkou, aby ste sa z účasti na letný zraz odhlásili. 

Ak by tak niekto chcel urobiť, prosíme, aby tak spravil do štvrtka16. mája.

Stratili sme veľa času a síl s prípravou letného zrazu – a takmer to vyšlo navnivoč. Sme presvedčení, že pochopíte naše rozhodnutie neriskovať (predovšetkým kvôli deťom).

Visca Barça Visca Penya


Close Menu